corn.jpg

توليد 27 هزار تن گوشت مرغ دراستان مرکزي

چاپ

27 altهزار تن گوشت مرغ در نيمه نخست امسال در استان مرکزي توليد و روانه بازار مصرف شد
 معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادکشاورزي استان مرکزي گفت: بيش از نيمي از اين ميزان معادل 18 هزار تن

به استانهاي تهران ، لرستان ، همدان و اصفهان ارسال شد.
نادري نيا افزود : اين ميزان گوشت مرغ از 578 واحد با ظرفيت بيش از 11 ميليون و 34 هزار قطعه توليد شده است.
او با بيان اينکه هم اکنون به طور متوسط سالانه 54 هزارتن گوشت سفيد در استان مرکزي توليد مي شود
گفت : اين استان ظرفيت توليد گوشت مرغ تا 80 هزارتن در سال را دارد ولي اين ميزان توليد نيازمند فراهم کردن امکانات لازم و زير ساختهاست.
استان مرکزي هم اکنون بيش از 2 درصد گوشت مرغ کشور را توليد مي کند و در اين زمينه رتبه هشتم کشور را داراد.
سرانه مصرف سالانه گوشت مرغ در استان مرکزي بيش از 25 کيلوگرم است.

منبع: خبرگزاری آریا