soy.jpg

کسب رتبه نخست استان اصفهان درتوليد مرغ سالم

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

.بیش از 700هزارقطعه مرغ ارگانیک یا سالم پارسال در استان اصفهان تولید شد
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: مرغ ارگانیک ، محصولی است که کمترین مواد شیمیایی در تولید آن به کار می رود و برای تولید آن آنتی بیوتیک به عنوان محرک رشد مرغ از چرخه تولید حذف می شود.

آقای نجفی با بیان اینکه 10درصد از تولید مرغ استان اصفهان به تولید مرغ ارگانیک اختصاص دارد افزود: پارسال با تولید 700هزارقطعه مرغ سالم استان اصفهان رتبه نخست تولید این مرغ رادرکشور کسب کرد.
وی گفت:فرایند تولید مرغ ارگانیک 45 روز است که اداره دامپزشکی با نمونه برداری در دوره های مختلف بر روند تولید آنها نظارت می کند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: در این روش از ورود هرگونه عامل بیماری به مرغداری جلوگیری و از برنامه غذایی منظم و به اندازه و از پروتئین های مجوزدار استفاده می شود.
هزار و 700واحد مرغداری در استان اصفهان سالانه 145 هزار تن گوشت مرغ تولید می کند .