chick.jpg

افزايش توليد گوشت قرمز در استان اصفهان

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

تولید گوشت قرمز دراستان اصفهان امسال 2 هزارتن افزایش داشته است
مدیر امور دام سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت:امسال با برگزاری کلاسهای آموزشی تخصصی و مدیریت بهره وری میزان تولید گوشت قرمز دراستان اصفهان از 59 به 61هزارتن افزایش یافته است.

آقای نامداری افزود:حدود 670 واحد فعال پرواربندی با 520 هزار راس گاو وگوساله و ظرفیت تولید سالانه 61 هزار تن گوشت قرمز دراستان اصفهان فعالیت می کنند.
وی شهرستانهای اصفهان ، شاهین شهر و میمه ، برخوار ، کاشان، شهرضا وفلاورجان را عمده تولید کنندگان گوشت قرمز استان برشمردو گفت: 2 میلیون و 8000 هزار راس دام سبک درتولید گوشت قرمزاستان سهم دارند.
تولید گوشت کشور 980 هزار تن است که 61هزار تن آن دراستان اصفهان تولید می شود.