chick.jpg

متوسط قیمت خرده‌فروشی برخی مواد خوراکی در هفته منتهی به ۱۹ اردیبهشت

چاپ

خبرگزاری نسیمalt
متوسط قیمت خرده‌فروشی برخی مواد خوراکی در هفته منتهی به ۱۹ اردیبهشت نشان می‌دهد لبنیات، گوشت و روغن نباتی بدون تغییر، برنج 0.3 درصد و حبوب 0.5 درصد افزایش و تخم مرغ 4.4 درصد و گوشت مرغ 2.1 درصد کاهش داشته است
در این هفته قیمت لبنیات، گوشت و روغن نباتی بدون تغییر بود. همچنین قیمت برنج 0.3 درصد، حبوب 0.5 درصد، میوه‌های تازه 2.7 درصد، قند و شکر 3.3 درصد و چای 0.1 درصد افزایش داشت. همچنین قیمت گروه‌های تخم مرغ 4.4 درصد، سبزی‌های تازه 2.4 درصد و گوشت مرغ 2.1 درصد کاهش یافت.

* لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام بدون تغییر بود. قیمت تخم‌مرغ معادل 4.4 درصد کاهش داشت و شانه‌ای 64000 تا 90000 ریال فروش می‌رفت.

*برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک معادل 0.5 درصد افزایش ولی قیمت برنج داخله درجه دو 0.7 درصد کاهش یافت. در گروه حبوب، بهای نخود و لپه نخود ثابت بود. قیمت لوبیا چسم بلبلی معادل 0.3 درصد کاهش ولی بهار سایر اقلام این گروه بین 0.5 درصد تا 3.1 درصد افزایش داشت.

*میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری نارنگی عرضه نمی‌شد ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد. میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می‌نمودند که در گروه میوه‌های تازه قیمت پرتقال درجه یک معادل 9.5 درصد و نارنگی 22.6 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1.7 درصد تا 14.0 درصد کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت کدو سبز بدون تغییر بود و بهای سایر اقلام این گروه بین 0.3 درصد تا 5.5 درصد کاهش داشت.

* گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و بهای گوشت مرغ معادل 2.1 درصد کاهش یافت.
در این هفته قیمت قند معادل 2.5 درصد، شکر 4.2 درصد و چای خارجی 0.1 درصد افزایش داشت و بهای انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.