corn.jpg

توليد روزانه گوشت قرمز در استان تهران به 400 تن مي رسد

چاپ

باشگاه خبرنگاران جوانalt

رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان تهران گفت: با اجراي کامل طرح خودکفايي گوشت قرمز استان و تامين نژادهاي برتر گوشتي- شيري، ميزان توليد گوشت قرمز به 4000 تن در روز مي رسد.
محمد موسوي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب فوق اظهار داشت: اولويت اساسي بخش کشاورزي استان حرکت به سمت قطب توليد نهاده‌هاي کشاورزي دانش بنيان و موثر در جهت تسريع در تحقق خودکفايي و قطع واردات اينگونه نهاده ها است.

وي ادامه داد: در آغاز اجراي طرح خودکفايي گوشت قرمز، ظرفيت پرواربندي دامداريهاي استان يک ميليون و 760 هزار راس بود و با 60 درصد ظرفيت در حال توليد بودند.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان تصريح کرد: در قالب اجراي طرح مذکور با افزايش ظرفيت فعاليت واحدهاي فعال و فعال سازي واحدهاي نيمه فعال و غير فعال تا پايان سال 94، متوسط توليد روزانه گوشت قرمز استان تهران از 200 تن در روز به 400 تن افزايش مي يابد.

موسوي افزود: در طول يک سال گذشته براساس برنامه ريزي ها و حمايت هاي انجام شده 600 واحد دامداري با 58 هزار راس پرواربندي جديد براي 17 هزار تن توليد با 80 درصد گاو و 20 درصد گوسفند فعال شده است.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان اضافه کرد: براساس طرح خودکفايي گوشت قرمز تا پايان سال 94 ظرفيت پرواربندي فعال دامداري هاي موجود استان با 40 درصد افزايش به يک ميليون و 760 هزار راس ارتقا مي يابد.

به گفته موسوي يکي از نيازهاي اساسي طرح مذکور در کنار علوفه، تامين گوساله هاي نژادهاي برتر گوشتي - شيري و يا گوشتي پايه پروار است.

وي خاطرنشان کرد: براي تحقق اين امر توليد گوساله هاي نر گوشتي - شيري و يا گوشتي برتر مورد حمايت سازمان جهاد استان قرار گرفت که در همين راستا طرح توليد 4 هزار راس گوساله گوشتي - شيري با 600 ميليارد ريال سرمايه گذاري بخش خصوصي تهيه، تصويب و در دست اجرا مي باشد.