soy.jpg

توليد 1500 تن مرغ بدون آنتي بيوتيك در استان اصفهان

چاپ

خبرگزاري اياناalt

مدير كل دامپزشكي استان اصفهان گفت: در سال جاري در استان اصفهان بيش از 1500 تن مرغ بدون آنتي بيوتيك توليد شده است.
به گزارش ایانا دكتر سيد اكبر حسيني در مراسم افتتاح يازدهمين نمايشگاه بين المللي دام، طيور، دامپزشكي و آبزيان با اشاره به اهميت تأمين بهداشت دام و فرآورده هاي دامي كشور با همكاري وزارت بهداشت، از اين امر به عنوان يكي از مهم ترين وظايف سازمان دامپزشكي كشور ياد كرد و

بيان داشت: بر اساس آمار منتشر شده از سوي سازمان بهداشت جهاني، بيش از 49 درصد عوامل بيماري زاي موجود در طبيعت، ميان انسان و حيوان در چرخش است.

وي استان اصفهان را در بخش توليد مرغ داراي رتبه دوم كشوري و در بخش ماهيان زينتي داراي رتبه اول كشور عنوان كرد و اظهار داشت: سالانه 160 هزار رأس دام تحت آزمايش بيماري سل و 150 هزار رأس تحت آزمايش تب مالت قرار مي گيرند و تمامي موارد مثبت ذبح مي شوند.

دكترحسيني همچنين به نظارت بر بهداشت گوشت هاي وارداتي نيز اشاره داشت و در ادامه افزود: دو هزار نفر فارغ التحصيل رشته دامپزشكي در 147 درمانگاه، داروخانه، آزمايشگاه و مركز پخش داروي استان فعاليت مي كنند.

وي همچنين اعلام كرد: سالانه يك ميليون و 600 هزار رأس دام و 55 ميليون رأس طيور در 33 كشتارگاه دام و 18 كشتارگاه طيور استان كشتار مي شوند.