خبرگزاری ایسنا
معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: نیمی از گوشت قرمز مصرفی در کشور در کشتارگاهها تحت نظارت دامپزشکی استحصال میشود و نیمی دیگر در جوامع روستایی و عشایری کشتار میشود که ثبت شده نبوده و جنبه خودمصرفی دارد.
محسن مشکات در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به وجود 346 کشتارگاه سنتی و صنعتی دام، اظهار کرد:
کشتارگاههای دام ظرفیت کشتار یک میلیون راس دام را دارند اما کمتر از ظرفیت موجودشان فعالیت میکنند.
وی افزود: 750 کشتارگاه دام در کشور وجود داشت که با تاسیس 56 کشتارگاه صنعتی تعداد کشتارگاههای سنتی به 290 باب کاهش یافت و درحال حاضر 346 کشتارگاه صنعتی و سنتی در کشور فعال است.
به گفته معاون سازمان دامپزشکی کشور براساس برآوردهای کارشناسی وزارت جهاد کشاورزی سالانه حدود 900 هزار تن گوشت قرمز تولید میشود که طبق اعلام مرکز آمار کشور 391 هزار تن از این میزان تولید، در کشتارگاههای رسمی کشتار شده است.
طبق اعلام مرکز آمار کشوردر سال گذشته 391 هزار تن گوشت قرمز از دامهای ذبح شده در کشتارگاههای کشور استحصال شده که 64 درصد از این میزان سهم گوشت گاو و گوساله، 27 درصد سهم گوشت گوسفند و بره، هفت درصد سهم گوشت بز و بزغاله و دو درصد نیز سهم انواع دامها بوده است.