corn.jpg

حلال و حرام بودن گوشت مصرفی مردم برعهده ناظران ذبح شرعی و روحانیون است

چاپ

alt خبرگزاري ايسنا

مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور گفت: تائید حلالیت گوشت مصرفی مردم از وظایف ناظران ذبح شرعی است زیرا مصرف غذای حرام آثار سوء زیادی دارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، حجت السلام "محمدباقر لیاقتی" در جمع ناظران ذبح شرعی و مسوولین دفاتر نمایندگی ولی فقیه در ادارات کل تابعه سازمان جهاد کشاورزی اظهارکرد: نظارت بر ذبح شرعی وصید مبحث جدیدی در کشوراست. قانون استاندارد ذبح شرعی از 87 درایران تصویب شد.

لیاقتی با اشاره به اینکه در کشور 610 کشتارگاه وجود دارد خاطرنشان کرد: 400 ناظر بر ذبح شرعی در کشور نظارت دارند که درآینده به 800 نفر خواهند رسید.

وی با بیان اینکه در کشور 6هزار ذابح وجود دارد تصریح کرد: حجم کار نظارت بر ذبح شرعی بسیار وسیع است. حلال وحرام بودن گوشت وخوراک مردم بر عهده ناظرین ذبح شرعی وروحانیون است.

لیاقتی با بیان اینکه ناظرین ذبح شرعی باید احساس مسوولیت کنند گفت: 15 جزء از حیوانات حلال گوشت حرام است.

به گزارش ایسنا در این جلسه که در محل اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان بر گزار شد روحانیون حاضربا جدیدترین مسائل نظارت بر ذبح شرعی آشنا شدند.