hen.jpg

توليد يك ميليون قطعه مرغ بدون مصرف آنتي بيوتيك

چاپ

خبرگزاری ایاناalt

در جهت توليد فراورده هاي خام دامي سالم تر و در جهت اجراي هرچه بهتر طرح تضمين كيفيت فراورده هاي خام دامي و با توجه به رويكرد دامپزشكي در حمايت از اين توليدات، ميزان توليد مرغ گوشتي بدون مصرف آنتي بيوتيك در استان سير صعودي داشته است.

به گزارش ایانا رئيس اداره نظارت بربهداشت عمومي اداره كل دامپزشكي خراسان رضوي در آستانه 14 مهرماه، روز ملي دامپزشكي با اعلام اين مطلب اظهار 

داشت: هم اكنون در 10 شهرستان استان خراسان رضوي ، با ظرفيت پرورشي در حدود يك ميليون قطعه جوجه كبابي و مرغ گوشتي بدون مصرف آنتي بيوتيك در هر دوره پرورشي، پروانه بهداشتي بهره برداري دريافت كرده اند.

دكتر جعفر عطارباشي افزود: ظرف مدت 3 سال كه از اجراي اين طرح مي گذرد، حدود 3درصد ظرفيت پرورشي مرغ گوشتي استان تحت پوشش اين طرح قرار گرفته اند و اميد آن مي رود كه در پايان سال، اين ظرفيت به 15 درصد افزايش پيدا كند.

وي گفت: به منظور گسترش فرهنگ مصرف مرغ بدون آنتي بيوتيك، اميدواريم استفاده از اين محصول در رستوران ها، آشپزخانه هاي غذاي آماده، بيمارستان ها، مراكز نگهداري سالمندان افزايش پيدا كند. عطارباشي از آمادگي اداره كل دامپزشكي استان براي بررسي درخواست ها در اين مورد خبر داد و يادآور شد: دامپزشكي استان، آمادگي كنترل و نظارت بر مصرف اين محصول در اماكن ذكر شده را دارد.

وي اعلام داشت: در ابتداي اجراي طرح در استان، مرغ گوشتي بدون مصرف آنتي بيوتيك، به صورت مداوم در بازار نبود اما هم اكنون با توجه به افزايش توليد اين فرآورده، به صورت مستمر مرغ گوشتي تازه و كشتار روز، به صورت بدون مصرف آنتي بيوتيك در دسترس همشهريان عزيز مي باشد و اميد آن مي رود كه با اطلاع رساني بيشتر در شهرستان هاي ديگر استان نيز فرهنگ استفاده از مرغ بدون مصرف آنتي بيوتيك گسترش يافته و اين محصول بتواند در دسترس ديگر هم استاني ها نيز قرار گيرد.

عطارباشي يادآور شد با توجه به اهميت امنيت غذايي، هشتم مهرماه مصادف با اولين روز از هفته دامپزشكي تحت عنوان«دامپزشكي و غذاي سالم» نامگذاري شده است.