chick.jpg

افزایش تولید مرغ گوشتی در خوزستان/نیاز استان ۱۱۵ تن است

چاپ

altمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: آمارهای موجود در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۹ درصد افزایش تولید مرغ گوشتی در استان را نشان می دهد.
محمد مشکور زاده پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد: ۱۱ واحد مرغداری فعال در استان

وجود دارد که یک واحد آن تازه تأسیس است و در اسفند ماه سال جاری با ظرفیت ۱۲۰ هزار قطعه فعالیت خود را آغاز می کند.
مشکور زاده افزود: آمارهای موجود در سال جاری نسبت به سال گذشته  ۱۹ درصد افزایش تولید مرغ گوشتی در استان را نشان می دهد و تاکنون نیز بیش از ۴۰ میلیون جوجه ریزی داشته اند. همچنین سال گذشته حدود ۴۱ میلیون مرغ گوشتی جوجه ریزی داشتیم که امسال بین دو تا سه میلیون قطعه افزایش تولید خواهیم داشت.
دان و جوجه ایران به نقل از مهر،وی تصریح کرد: برآورد نیاز استان در این خصوص ۱۱۵ تن است که بخشی از آن عموما به صورت مرغ زنده از خارج استان وارد و در کشتارگاه های خوزستان کشتار می شود؛ در حال حاضر قیمت استان در زمینه مرغ زنده نسبت به خیلی از استان ها پایین تر است.
مهدی سیاحی سرپرست تعاون روستایی خوزستان نیز با حضور در این جلسه گفت: مقرر شده برای امسال دو هزار تن پرتغال شمال، ۵۰۰ تن پرتغال جنوب و ۵۰۰ تن سیب آذربایجان شرقی از استان های دیگر وارد و در استان توزیع شود.