soy.jpg

افزایش تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک به رغبت تولیدکنندگان بستگی دارد

چاپ

altمدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی گفت: افزایش میزان تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک به رغبت تولیدکنندگان در هزینه کردن بودجه اولیه برمیگردد
دکتررفیعی پور با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور به دنبال تولید

سلامت گرا و بهداشت محور است، یادآورشد: مرغداری با رعایت ضوابط بهداشتی، مرغ و فرآورده های مرغی سالم ارائه می کند که امنیت غذایی را دربر خواهد داشت.وی با اشاره به این‌که یکی از گزینه‌هایی که می تواند شرایط سلامت و کیفیت بهداشتی را تضمین کند تولید فرآورده های بدون آنتی بیوتیک است، تصریح کرد: ما برای مرغداری‌ها استاندارهایی را تعریف می کنیم که منجر به تولید مرغ و تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک می شود. مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی با تاکید بر اینکه در سال گذشته از دو واحد تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک به 12 واحد تولید این مرغ در پنج شهرستان رسیده ایم، گفت: در این موضوع جزو استان هایی هستیم که به سمت موفقیت پیش رفته ایم.دکتر رفیعی پور اضافه کرد: برای تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک باید خود مرغداری ها متقاضی باشند.وی با بیان اینکه ما تمام مرغداری های خود را به سمت تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک تشویق می‌کنیم، یادآورشد: مرغ بدون آنتی بیوتیک در جهت کاهش هزینه های تولید و  سلامت مصرف کننده تولید می شود.

منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی