مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: دو واحد نیمچه گوشتی در استان، مرغ بدون آنتیبیوتیک تولید میکنند
علی عزتی اظهار کرد: امسال با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، ادارهکل دامپزشکی و
تعاونیهای فعال مرغداران و تولیدکنندگان پیشرو شماری از واحدهای پرورش نیمچه گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک اقدام کردهاند.
به گفته وی، از این تعداد هماکنون دو واحد پرورش نیمچه گوشتی بهصورت فعال شهرستانهای البرز و آوج به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک اقدام کردهاند.
عزتی افزود: هماکنون مجوز 8 واحد دارای شرایط لازم برای فعالیت تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک در استان نیز در دست اقدام و صدور است.
وی خاطرنشان کرد: در استان قزوین، 422 واحد پرورش نیمچه گوشتی به ظرفیت 10 میلیون و 300 هزار قطعه مشغول فعالیت در امر تولید گوشت مرغ هستند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اینکه بطور متوسط ماهیانه حدود 4400 تن و سالیانه حدود 53 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید میشود، تصریح کرد: نیمی از گوشت مرغ تولیدی به مصرف شهروندان استان و نیمی دیگر حدود 25 هزار تن به سایر استانها بهویژه استان تهران والبرز صادر میشود.
عزتی از مرغداران پیشرو خواست تا جهت دریافت مجوز تولید مرغ عاری از آنتیبیوتیک به سازمان جهاد کشاورزی استان و ادارهکل دامپزشکی مراجعه کنند.
منبع: ایسنا