wheat.jpg

سود فروش گوشت قرمز در جيب دلالان و واسطه هاست

چاپ

altرئیس اتحادیه دامداران کشور گفت: فاصله قیمت خرید دام زنده درب دامداری تا مراکز عرضه ، اختلاف معناداری است
علیرضا عزیزاللهی با اشاره به اینکه شرایط تولید کنندگان گوشت قرمز از تولید کنندگان شیر خام بدتر است ،افزود: هر کیلوگرم گوشت قرمز

دام زنده درب دامداری 10 هزار و 500 تا یازده هزار و 500 تومان اما در مراکز عرضه بسیار بیشتر است.
وی گفت : ‌با این قیمت ها کار پرواربندی دام گوشتی صنعتی توجیه اقتصادی ندارد.
رئیس اتحادیه دامداران کشور افزود: بیش از نیمی از ظرفیت های واحدهای پرواربندی خالی است.
عزیزاللهی گفت: تولید گوشت قرمز در مناطق روستایی و عشایری بصورت سنتی انجام می شود اما در واحدهای پرواربندی صنعتی شرایط برای ادامه فعالیت به علت اختلاف قیمت تولید تا عرضه ، مناسب نیست.
وی افزود: وجود دلالان و واسطه ها در فاصله تولید تا عرضه سبب شده است ، سود سرشاری به جیب آنها سرازیر شود و دامداران چیزی جز ضرر و زیان عایدشان نشود.
رئیس اتحادیه دامداران کشور گفت: با این شرایط پرواربندی توجیه اقتصادی ندارد.
عزیزاللهی افزود : هم اکنون قیمت نهاده های تولید به علت کاهش قیمت های جهانی مناسب است و به دامداران برای مدیریت هزینه های تمام شده کمک کرده است.
وی درباره مدیریت چرخه تولید تا عرضه گفت: مراکز عرضه مستقیم دام در مناطق مختلف شهرهای بزرگ ایجاد شده است اما این اماکن فراگیر نیست و باید برای حضور دامدار در بازارهای داخلی و کاهش فاصله آنها با مصرف کننده ، تلاش بیشتری شود.
رئیس اتحادیه دامداران کشور میزان تولید گوشت قرمز را حدود یک میلیون و 300 هزار تن اعلام کرد و افزود : امسال نیز همین میزان گوشت قرمز تولید خواهد شد.

منبع: واحد مرکزی خبر