استان قم 8 درصد تخم مرغ و 4 درصد گوشت قرمز کشور را تولید می کند

چاپ

altرییس سازمان جهاد کشاورزی استان قم ,عمده محصولات زراعی استان را جو و یونجه عنوان و خاطرنشان کرد: استان قم در تولید جو رتبه پنجم و در تولید یونهجه رتبه دهم کشور را دارد.

طلایی گفت: امسال حداقل برای 3 هزار هکتار از اراضی کشاورزی، اجرای سیستم

آبیاری تحت فشار برنامه داریم.

وی از اجرای نزدیک به 400 هکتار آبیاری میکرو تا پایان سال جاری در اراضی زراعی استان قم خبر داد و افزود: اجرای سیستم آبیاری میکرو به طور عمده در مزارع گندم، کلزا و جو اجرا می شود.طلایی تاکید کرد: اگر بخواهیم در حوزه زراعت باقی بمانیم باید طی سال های آتی آبیاری میکرو را بین 4 تا 5 هزار هکتار توسعه دهیم .

وی با اشاره به لوله گذاری در سطح یک هزار کیلومتر برای انتقال آب در بخش کشاورزی قم طی هشت سال گذشته گفت : به علت تبخیر بالا و شوری آب ، آبیاری بارانی در استان قم جواب نمی دهد و ما بیشتر باید سیستم آبیاری قطره ای میکرو و لوله گذاری انتقال آب را اجرا کنیم.طلایی در مورد وضعیت دامداری استان قم نیز اظهار داشت : این استان بابرخورداری از پنج مجتمع دامداری بزرگ، موقعیت خوبی به لحاظ دامداری دارد به طوری که دام 21 استان کشور برای خرید و فروش به استان قم می آید.

وی تصریح کرد : 4 درصد گوشت قرمز کشور در این استان تولید می شود و به علت موقعیت خوب دامداری و وجود کاروانسراها ، قیمت گذاری علوفه نیز در قم انجام می گیرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی قم به ظرفیت تولید مرغ تخم گذار و مرغ گوشتی این استان نیز اشاره و اعلام کرد : 8 درصد تخم مرغ کشور در این استان تولید می شود.وی افزود : در این استان 566 واحد مرغ تخم گذار گوشتی فعالیت می کند.طلایی بیشترین میزان اشتغال را در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی استان قم دانست و اذعان داشت : این استان در زمینه تولید عرقیجات و آب میوه و همچنین بسته بندی پسته ، ظرفیت های خوبی دارد.

منبع: وزارت جهاد کشاورزی