افزايش 20 درصدي توليد جوجه يکروزه بومي دراصفهان

چاپ

خبرگزاری آریاalt

توليد جوجه يک روزه بومي در استان اصفهان امسال 200 هزار قطعه افزايش يافت.
مدير امور طيور سازمان جهادکشاورزي استان اصفهان گفت: با افزايش توليد جوجه يک روزه بومي ، ميزان توليد اين پرنده از 600 به 800 هزار قطعه افزايش يافت.

آقاي نجفي افزود: اين ميزان توليد علاوه برتامين نياز داخلي به استان هاي سيستان و بلوچستان ، خراسان رضوي ، جنوبي و شمالي ، کرمان ، يزد و لرستان ارسال شد.
وي با بيان اينکه استان اصفهان در ميان 5 استان توليد کننده جوجه يک روزه بومي در کشور مقام نخست دارد ، گفت: استان هاي آذربايجان غربي و مازنداران در رده هاي دوم و سوم قرار دارند.
مدير امور طيور سازمان جهادکشاورزي استان اصفهان افزود: 11 درصد مرغ بومي کشور در استان اصفهان توليد مي شود که از مجموع 45 ميليون مرغ بومي کشور 5 ميليون قطعه آن در استان اصفهان توليد مي شود.
آقاي نجفي با اشاره به اينکه سالانه از جمعيت مرغ بومي استان 15 هزار تن تخم مرغ و 5 هزار تن گوشت سفيد توليد مي شود پيش بيني کرد تا پايان امسال يک ميليون قطعه جوجه يک روزه بومي دراستان اصفهان توليد و روانه بازار شود.
مرکز پشتيباني و اصلاح نژاد مرغ بومي استان اصفهان در 25 کيلومتري جنوب شرقي شهرستان اصفهان به منظور ترويج و گسترش پرورش مرغ بومي در روستاها و تامين بخشي از پروتئين حيواني مورد نياز جوامع روستايي و شهري کشور راه اندازي شده است.