خبرگزاری آریا
توليد جوجه يک روزه بومي در استان اصفهان امسال 200 هزار قطعه افزايش يافت.
مدير امور طيور سازمان جهادکشاورزي استان اصفهان گفت: با افزايش توليد جوجه يک روزه بومي ، ميزان توليد اين پرنده از 600 به 800 هزار قطعه افزايش يافت.
آقاي نجفي افزود: اين ميزان توليد علاوه برتامين نياز داخلي به استان هاي سيستان و بلوچستان ، خراسان رضوي ، جنوبي و شمالي ، کرمان ، يزد و لرستان ارسال شد.
وي با بيان اينکه استان اصفهان در ميان 5 استان توليد کننده جوجه يک روزه بومي در کشور مقام نخست دارد ، گفت: استان هاي آذربايجان غربي و مازنداران در رده هاي دوم و سوم قرار دارند.
مدير امور طيور سازمان جهادکشاورزي استان اصفهان افزود: 11 درصد مرغ بومي کشور در استان اصفهان توليد مي شود که از مجموع 45 ميليون مرغ بومي کشور 5 ميليون قطعه آن در استان اصفهان توليد مي شود.
آقاي نجفي با اشاره به اينکه سالانه از جمعيت مرغ بومي استان 15 هزار تن تخم مرغ و 5 هزار تن گوشت سفيد توليد مي شود پيش بيني کرد تا پايان امسال يک ميليون قطعه جوجه يک روزه بومي دراستان اصفهان توليد و روانه بازار شود.
مرکز پشتيباني و اصلاح نژاد مرغ بومي استان اصفهان در 25 کيلومتري جنوب شرقي شهرستان اصفهان به منظور ترويج و گسترش پرورش مرغ بومي در روستاها و تامين بخشي از پروتئين حيواني مورد نياز جوامع روستايي و شهري کشور راه اندازي شده است.