hen.jpg

علل افزایش قیمت گوشت گوسفندی اعلام شد

چاپ

خبرگزاری نسیمalt
ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی افزایش هزینه‌های جانبی از جمله کشتار از سه هزار تومان از سال گذشته به حدود ۹ هزار تومان در سال جاری را از عوامل افزایش قیمت گوشت گوسفندی عنوان کرد
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه بازار خرید گوشت قرمز به دلیل گرانی چندان رونق ندارد، بیان داشت: یکی از علل افزایش قیمت گوشت گوسفند، کاهش شدید قیمت پوست آن است.

ملکی افزود: هر جلد پوست گوسفند تا اواخر سال 93 با قیمتی حدود 35 هزار تومان به فروش می‌رفت، اما با کاهش 15 درصدی قیمت آن هم اکنون با قیمتی حدود 8 هزار تومان خریداری می‌شود.
وی با بیان اینکه تعرفه 15 درصدی برای صادرات این محصول موجب کاهش شدید قیمت آن شده است، گفت: معمولا پوست گوسفند به کشورهای ایتالیا و ترکیه صادر می‌شود.
وی افزود: بنابراین با کاهش قیمت پوست گوسفند، هزینه‌ها بر روی گوشت محاسبه می‌شود و برای جبران هزینه‌ تمام شده قیمت گوشت قرمز افزایش یافته است.