corn.jpg

افزایش واردات گوشت، قیمت "دل و جگر" را گران کرد

چاپ

باشگاه خبرنگاران جوانalt

نایب رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر تهران گفت: واردات گوشت منجر به کاهش کشتار دام و در نتیجه افزایش قیمت دل و جگر می‌شود.
شیرازی، نایب رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر تهران از کاهش قیمت دل و جگر در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: به دلیل کاهش تقاضا قیمت‌ها در ماه رمضان کاهش یافت.وی افزود: بعد از ماه رمضان قیمت‌ها به روال عادی خود برگشته و قیمت هر کیلو دل و جگر گوسفندی 37 هزار تومان و قیمت هر کیلو دل و جگر گاوی 27 هزار تومان است.وی علت این افزایش قیمت را افزایش مشتری پس از ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

شیرازی در ادامه قیمت هر سیخ دل و جگر گوسفندی را 2000 تومان و قیمت هر سیخ دل و جگر گاوی را 1500 تومان اعلام کرد و گفت: البته وزن آن نباید از 25 گرم کمتر باشد.
نایب رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر در ادامه افزود: افزایش قیمت برای ماه‌های آینده قابل پیش‌بینی و به کشتار دام بستگی دارد چرا که اگر کشتار کم شود دل و جگر نیز کم و قیمت آن بالا می‌رود.
وی در ادامه تأکید کرد: واردات گوشت موجب کاهش کشتار دام و در نتیجه افزایش قیمت می‌شود.