توليد مرغ و تخم مرغ در ايران ارگانيک است!

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

رئیس انجمن تولید کنندگان مرغ گوشتی تاکید کرد: تولید گوشت مرغ و تخم مرغ در ایران با نهاده های طبیعی انجام می گیرد و چون مانند کشورهای خارجی از هورمون های رشد استفاده نمی کنیم ، کاملاً ارگانیک است.
محمد یوسفی در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت: در کشورهای خارجی گوشت مرغ در مدت 33 روز تولید می شود که در ایران 55 روز است و روند طبیعی دارد.یوسفی افزود : صادرات این محصولات به کشورهای همسایه از کیفیت بالایی برخوردار است و هیچ کشوری این کیفیت را ندارد.

وی با بیان این که تولید این محصولات با قیمت های کنونی زیان ده است ، گفت : قیمت مرغ در مرغداری ها 4400 تا 4500 است و با نرخ 6200 در هر کیلوگرم به دست مصرف کنندگان می رسد و قیمت تخم مرغ هم در مرغداری ها 2600 تومان در هر کیلوگرم است که قیمت تمام شده را جبران نمی کند.
یوسفی خواهان حمایت دولت از این صنعت شد و ساماندهی قیمت برای طرف های عرضه و تقاضا را نیاز راهبردی دانست.
وی گفت : اگر می خواهیم به هیچ کدام از طرف های تولید و مصرف اجحاف نشود باید به سمت تعیین و تثبیت قیمت تعادلی در همه سال برویم.