قوچ‌های ژنومیک کانادایی در راه ایران/ افزایش 400 هزار تنی گوشت قرمز ظرف سه سال

چاپ

خبرگزاری ایاناalt
در راستای افزایش تولید گوشت قرمز و شیر در کشور، قوچ‌های ژنومیک کانادایی به‌زودی به کشور وارد می‌شود.
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال در حاشیه بازدید رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی از خبرگزاری ایانا اعلام کرد: در راستای خودکفایی در تولید شیر و گوشت، 36 رأس گوساله مولد ژنومیک به کشور وارد شد.محمدرضا شافعی‌نیا افزود: در حالی متوسط تولید شیر در کشور 36 لیتر است که گاوهای ژنومیک، توان تولید 45 لیتر را دارند.

وی خاطرنشان کرد: نژادهای دومنظوره گوشتی - شیری علاوه بر تولید شیر بالا، دارای ضریب 1.4 درصدی تولید گوشت است که نسبت به ارقام تجاری موجود در کشور 40 درصد بالاتر است.

مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال ادامه داد: نژادهای فوق قادر خواهند بود ظرف سه سال آینده 300 تا 400 هزار تن به تولید گوشت کشور اضافه کنند.

شافعی‌نیا تصریح کرد: واردات گوسفندان ژنومیک با ضریب تبدیل گوشت 2.3 درصد در سال نیز در دستور کار است.

وی یادآور شد: تعدادی قوچ ژنومیک از کشور کانادا خریداری شده است که پس از تأیید توسط سازمان دامپزشکی کشور، تدارک لازم برای واردات و پرورش آنها در کشور انجام خواهد شد.

شافعی‌نیا تأکید کرد: همچنین نژادهای گوسفند فوق چندقلوزا بوده و قادر خواهند بود تولید گوشت سالانه را به‌صورت محسوس افزایش دهند.