"توليد" 900 تن "گوشت شتر" در خراسان جنوبي

چاپ

باشگاه خبرنگاران جوانalt

رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي گفت: اين ميزان گوشت از آغاز امسال در 37 واحد پرورش شتر داراي پروانه بهره برداري صنعتي و روستايي استان توليد شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از جهاد کشاورزي، رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي گفت : اين ميزان گوشت از آغاز امسال در 37 واحد پرورش شتر داراي پروانه بهره برداري صنعتي و روستايي استان توليد شده است.

هادربادي ارزش گوشت توليدي را 225 ميليارد ريال اعلام کرد و افزود: بيشترين گوشت توليدي مربوط به شهرستان هاي نهبندان ، طبس ، خوسف ، بشرويه و زيرکوه است.

وي با بيان اينکه خراسان جنوبي پس از سيستان و بلوچستان دومين استان کشور در پرورش شتر است گفت : هم اکنون 32 هزار و 895 نفر شتر در خراسان جنوبي پرورش داده مي شود .
رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي توليد سالانه گوشت شتر در استان را هزار و 200 تن عنوان کرد و افزود : اين توليدات برابر با پنج درصد گوشت قرمز توليدي استان است .
استانهاي تهران ، خراسان رضوي ، قم و سمنان از جمله مشتريان گوشت شتر خراسان جنوبي هستند .
گوشت شتر حاوي ويتامين ب و عناصر مهم نظير آهن، فسفر و کلسيم است و داراي قدرت مخصوصي در نگهداري هر چه بيشتر آب دارد.