دلایل افزایش 4درصدی قیمت گوشت گوسفند

چاپ

خبرگزاری ایسناalt

 رییس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی در رابطه با خروج کالای اساسی از قیمت‌گذاری اجباری گفت: عرضه و تقاضا بهترین راهکار برای تنظیم قیمت و جلوگیری از ایجاد حباب قیمتی است.
رضا ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: همیشه بهترین راهکار برای کنترل قیمت با توجه به شرایط فعلی بازار عرضه و تقاضا است.
وی ادامه داد: چون نمی‌توان کالاهای مصرفی را انباشت کرد و اگر به عنوان مثال گوشت فریز شود قیمت آن نصف خواهد شد، خروج کالاهای اساسی از قیمت‌گذاری اجباری تصمیم درست و به جایی بوده است.

رییس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی ادامه داد: قیمت گوشت و دام اگر از زمان ذبح و عرضه‌ی آن بگذرد، به شدت کاهش می‌یابد پس هیچ‌گاه هیچ فردی حاضر به انباشت آن نخواهد بود.

ملکی یادآور شد: در حال حاضر به دلیل حجم بالای ذبح در روز عید غدیر خم، تخلیه بازار از دام و خرید عمده برای ورود حجاح و تاسوعا و عاشورا قیمت گوشت چهار درصد افزایش یافته است.

وی در رابطه با افزایش قیمت دل و جگر تاکید کرد: به دلیل افزایش قیمت دام و کاهش قیمت پوست و دنبه قیمت دل و جگر افزایش یافته است.