امسال 18هزار تن گوشت بوقلمون در كشور توليد مي‌شود

چاپ

alt

رئيس هيات مديره تعاون پرورش‌دهندگان بوقلمون از افزايش واحدهاي پرورشي، تغيير كاربري تعدادي از واحدهاي مرغداري به پرورش بوقلمون و توسعه ظرفيت واحدهاي موجود پرورش بوقلمون خبر داد و گفت: امسال 18 هزار تن گوشت بوقلمون در كشور توليد مي‌شود.

امير خيرخواه  با اشاره به توليد 12 هزار تن گوشت بوقلمون در سال گذشته پيش‌بيني كرد: امسال يك ميليون و 500 هزار قطعه جوجه بوقلمون پرورش داده مي‌شود كه 18 هزار تن گوشت توليد خواهد شد.


وي با اشاره به اين‌كه هر ساله 2.5 دوره مي‌توان پرورش بوقلمون داشت، اظهار كرد: با توجه به خالي بودن مقداري از ظرفيت واحدهاي مرغداري مي‌توان اين واحدها به پرورش بوقلمون تبديل شوند.

خيرخواه گفت: بر اساس تقاضاي بازار واحدهاي توليد توسعه مي‌يابند و تشكيل مي‌شوند و هر ساله افزايش جوجه‌ريزي براساس تقاضاي سال قبل صورت مي‌گيرد.

به گفته وي سه - چهار ماهه ابتداي سال به دليل كاهش تقاضا قيمت خريد نيز كاهش داشته است به طوري كه هر كيلو بوقلمون زنده كه قبل از سال سه هزار و 300 تومان فروخته مي‌شد، دو هزار و 800 تومان عرضه مي‌شود كمه ابتدا در نيمه دوم سال و با شروع فصل سرماه تقاضا افزايش مي‌يابد.

رئيس هيات مديره تعاون پرورش‌دهندگان بوقلمون با اشاره به اين‌كه مصرف سرانه گوشت بوقلمون در كشورهاي اروپايي چهار كيلوگرم، در كشورهاي فلسطين و اسرائيل 13 كيلوگرم، در آمريكا هشت كيلوگرم است، گفت: پنج سال اخير مصرف سرانه ايران 18 گرم بود كه هم اكنون در پي ترويج مصرف به 180 گرم رسيده است.

وي اظهار اميدواري كرد: طي سه سال آينده مصرف گوشت بوقلمون به دو كيلوگرم در سال برسد.