مدیریت آب همسو با کشت ذرت به اجرا درآید/ تولید بیش از 575 هزار تن ذرت در کرمانشاه

چاپ

خبرگزاری ایاناalt

در حالی که 575 هزار تن ذرت علوفه‌ای و دانه‌ای در کرمانشاه تولید می‌شود، اما منابع آب زیرزمینی را تهدید کرده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: سطح زیر کشت ذرت دانه‌ای در استان 47 هزار هکتار است که 

متوسط عملکرد در واحد سطح 9 تن و 400 کیلوگرم است که در سال جاری پیش‌بینی می‌شود 440 هزار تن برداشت شود.

اسمعلی پرویزی‌فر افزود: برداشت این محصول آغاز شده و تاکنون 50 هزار تن برداشت شده است.

وی خاطرنشان کرد: کشاورزان به جهت درآمد مطلوب ذرت، تمایل بالایی برای کشت آن دارند و این امر باعث شده سطح زیر کشت ذرت بالاتر از ظرفیت استان باشد و جهاد کشاورزی در این باره در صدد مدیریت الگوی کشت است.

پرویزی‌فر ادامه داد: کرمانشاه از نظر سطح زیر کشت و تولید بعد از خوزستان رتبه دوم است، اما از لحاظ عملکرد در واحد سطح رتبه اول کشور است.

این مقام مسئول تصریح کرد: 70 تا 80 هزار تن ذرت تولید استان مصرف داخلی است و مابقی آن به خارج از استان صادر می‌شود.

وی به تولید ذرت علوفه‌ای اشاره کرد و یادآور شد: سطح زیر کشت این محصول دوهزار و 700 هکتار است که 135 هزار تن از آن برداشت می‌شود.

پرویزی‌فر در پایان تأکید کرد: پیش‌بینی می‌شود 600 تن ذرت بذری در استان تولید شود که از نظر کیفیت در سطح بالایی است.