ماهانه 1 میلیون و 550 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های اردبیل صورت می گیرد

چاپ

altمدیر طیور و زنبور عسل معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : پیش بینی می شود تولید گوشت مرغ در سالجاری به 40هزار تن برسد
اژدری با بیان این مطلب افزود : سال گذشته 39 هزار و 100 تن گوشت سفید مرغ در استان تولید شد که پیش بینی می شود

در سالجاری افزون بر 40 هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شود .
وی گفت : در سطح استان 389 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 6 میلیون و 600 هزار قطعه در یک دوره پرورش فعال هستند و ماهانه 1 میلیون و 550 هزار قطعه در مرغداریهای استان عملیات جوجه ریزی صورت می گیرد که امسال نسبت به سال گذشته 4 درصد افزایش جوجه ریزی را در واحد های مرغداری استان شاهد بودیم .
دان و جوجه ایران به نقل از صداوسیما، اژدری با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ در استان اردبیل 24 کیلوگرم است ،گفت : نیاز داخلی استان به گوشت مرغ سالانه 30 هزار تن است که 10 هزار تن گوشت مازاد به استانهای همجوار و تهران فرستاده می شود .
وی با اشاره به اینکه سال گذشته به کشورهای عراق و افغانستان صادرات گوشت مرغ انجام شده است ،افزود : در نیمه دوم سالجاری نیز 46 تن به کشور عراق گوشت مرغ صادر شده است .