soy.jpg

توانمندی گیلان در تولید گوشت مرغ

چاپ

45 altدرصد گوشت مرغ تولید شده در گیلان به استان های دیگر به ویژه تهران صادر می شود
حدود نیمی از مرغ تولیدی گیلان به استان های دیگر صادر می شود, معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان گفت : در برنامه تولید گوشت سفید

جهاد کشاورزی گیلان ، قرار بود امسال  120  هزار تن مرغ تولید شود که تا کنون 108 هزار تن از این مقدار تولید شده است.
آقای بنیادی افزود : پیش بینی شده است تا پایان این ماه ، میزان تولید  گوشت سفید در گیلان به 120 هزار تن برسد.
وی گفت :  45 درصد این مقدار گوشت مرغ به استان های دیگر به ویژه تهران صادر می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلانی ها نگران مرغ شب عید خود نباشند افزود : تا کنون سه هزار و 100 تن مرغ در گیلان ذخیره شده است که اواخر اسفند توزیع می شود.
آقای بنیادی  افزود : تاکنون 57 تن گوشت قرمز نیز ذخیره شده است.
وی در ادامه به قیمت گوشت و مرغ در بازار اشاره کرد  و گفت : قیمت گوشت قرمز گرم در بازار بر پایه 35 هزار تومان ، مرغ زنده 5 هزار تومان و مرغ پرکنده در فروشگاه ها 7 هزار و 400 تومان است.

 

منبع: صداوسیما