تنها مجوز پرورش بوقلمون و کبک در مازندران صادر می‌شود

چاپ

altمعاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: به دلیل اشباع بازار از تولید مرغ، تنها مجوز بوقلمون و کبک در مازندران صادر می‌شود
علیرضا عطایی‌نژاد اظهار کرد: در حوزه طیور فقط مجوز تولید کبک و بلدرچین

در استان داده می‌شود و در حوزه دام مشکل صدور مجوز وجود ندارد.
وی با اشاره به اشباع شدن بازار برای تولید طیور در مازندران، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال 93 مجوز تولید مرغ گوشتی، مادر و تخم‌گذار در استان ممنوع شد و از سال 94 نیز مجوز بوقلمون به دلیل تولید به میزان نیاز بازار صادر نمی‌شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: تولید کبک و بوقلمون با هدف تامین سلیقه در مصرف‌کنندگان و نیاز مشخصی برای مصرف این محصول در بازار وجود ندارد.
عطایی‌نژاد گفت: کبک و بلدرچین از پروتئین‌های سفید هستند که می‌توانند جایگزین مرغ یا بوقلمون شوند که موجب تنوع پروتئینی در بازار مصرف هستند، بنابراین این پروتئین‌ها جزیی از مصارف لوکس محسوب می‌شوند و گران‌تر از پروتئین‌های سفید در بازار هستند.
وی به بررسی‌ بازار و تولید این محصولات اشاره و خاطرنشان کرد: وزارتخانه جهاد کشاورزی سالانه به بررسی میران تولیدات و میزان مصرف در کشور می‌پردازد و بر اساس آن دستور، مجوز‌ها را صادر می‌کند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران به تولید بوقلمون اشاره و تصریح کرد: تولید بوقلمون نیز به منظور تنوع سلیقه مصرف‌کنندگان آغاز شد و جای خود را در سبد مصرف جامعه باز کرده است.
عطایی‌نژاد تولید کبک در استان را 122 هزار قطعه اعلام اظهار کرد: در سه شهر بابل، آمل و نور واحد‌های تولید کبک مشغول به فعالیت هستند و سه واحد در شهر های قائم شهر، بابلسر و نور به میزان 123 هزار قطعه تولید بلدرچین را در استان انجام می‌دهند و 7 واحد هم به عنوان مشاغل خانوادگی فعال بوده که 25 هزار قطعه تولید می‌کنند.
وی در زمینه تولید بوقلمون در مازندران نیز گفت: دو واحد پرورش بوقلمون در استان مشغول فعالیت هستند که در شهرهای ساری و آمل به میزان 9 هزار و 500 قطعه تولید می‌کنند.

 

منبع: ایسنا