معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تولید سالانه 16 تن گوشت شترمرغ در استان کرمانشاه خبرداد
بهرام خانی با اشاره به حمایت این سازمان از توسعه واحدهای پرورش شترمرغ گفت:تعداد واحدهای
پرورش شترمرغ در استان را بین پنج تا شش واحد است.
وی با اشاره به قابلیت رشد شترمرغ در تمامی شرایط اقلیمی گفت: برای پرورش هر قطعه شتر مرغ 12 میلیون تومان تسهیلات کمبهره به متقاضیان اختصاص پیدا میکند.
خانی افزود: گوشت شترمرغ در رده گوشتهای قرمز قرار داشته و کلسترول پایینی دارد که چربی بین بافتی ندارد و طعم و بافتی مشابه گوشت گاو دارد ، تخم شترمرغ نیزاز نظر طعم دقیقا مثل تخممرغ است.
وی گوشت شترمرغ را حاوی عناصر کمیاب مثل روی، منیزیم، نیاسین که یک ویتامین کمیاب است دانست و افزود: گوشت شترمرغ همچنین حاوی ویتامینهای گروهB نیز هست.
خانی در پایان پوست و چرم را گرانقیمتترین قسمت های شترمرغ دانست و گفت: شترمرغ تنها پرنده ای است که تمامی قسمتهای بدن آن از پر و پوست و چرم گرفته تا گوشت و تخم و ... ارزش اقتصادی دارد و از این حیث در فهرست پرندههای ارزشمند قرار میگیرد.
چرم این پرنده در ساخت کیف، کفش، کمربند و زیورآلات چرمی گرانبها کاربرد دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران