4000 تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد

چاپ

altاز آغاز اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی و نظارت این مجموعه بر کشتارگاه های طیور، بیش از 4000 تن گوشت مرغ از ذبح بیش از 2 میلیون و 600 هزار قطعه طیور استحصال شد.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: طی مدت اجرای این طرح، 232 دامپزشک و کارشناس

دامپزشکی استان بیش از 6200 بازدید از مرکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی داشته اندکه در نتیجه آن و با همکاری مراجع قضایی استان، برای 30 متخلف پرونده تشکیل شده است.
مجید روحانی نژاد افزود: با نظارت کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه های طیور استان تعداد 25 هزار قطعه لاشه مرغ به وزن 36 هزار کیلوگرم به دلیل مخاطرات بهداشتی و عدم امکان مصرف از چرخه تولید حذف و از ورود آن به بازار مصرف جلوگیری شده است.
وی گفت: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده و در جهت ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی، کلیه کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیلات نوروزی فعال بوده و تمامی محصولات این مراکز با نظارت کارشناسان دامپزشکی استان وارد چرخه مصرف خواهد شد.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به خطر انتقال بيماري‌هاي مختلف در اثر عرضه غير بهداشتي فرآورده‌هاي خام دامي توسط دستفروشان، خاطر نشان کرد: با كليه افرادي كه به صورت دست فروش و بدون هویت در حاشيه جاده‌ها، سطح شهر مشهد و بويژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غير مجاز مواد پروتئيني از قبيل گوشت سفيد و قرمز، ماهی، كله پاچه، جگر و ... نمايند بطور جدي برخورد شده و پس از تشكيل پرونده براي متهمان، مراتب جهت رسيدگي به دستگاه قضايي تسليم و پی گیری خواهد شد.
روحانی نژاد بر اهميت گزارش‌هاي مردمي در كشف و ضبط موارد غير مجاز و نيز ارتقاي سطح بهداشت عمومي تاكيد کردو گفت: در طی مدت زمان اجرای طرح نوروزی دامپزشکی استان و تا کنون، به بیش از 80 مورد شکایت مردمی نیز رسیدگی شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران