اعمال نظارت های دقیق بر روند تولید مرغ سبز

چاپ

 altرییس سابق اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به نظارت ها امکان تخطی از مسیرهای قانونی و تولید محصول بی کیفیت و فاقد استانداردهای لازم وجود ندارد و در این میان بسیاری از مرغداران نیز خود را موظف به تولید و عرضه محصول با کیفیت می دانند.
رییس سابق اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در برخی واحدهای مرغداری کشور اقدام به تولید مرغ سبز کرده و

تمام ضوابط مورد نظر سازمان دامپزشکی و همچنین وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه رعایت می شود.
 حسین مقدم نیا با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به تجهیز برخی از واحدهای مرغداری به سیستم های نوین اکنون میزان تلفات و ابتلای طیور به بیماری های مختلف بسیار کاهش یافته است و با توجه به استفاده از سیستم مدرن سرمایش و گرمایش و همچنین اجرای کامل شرایط نگهداری مطلوب میزان تولید مرغ های با کیفیت و سبز در این واحدها افزایش چشمگیری داشته است.
وی تاکید کرد: به حتم کیفیت محصولی که در آن از داروها و آنتی بیوتیک ها استفاده نشده بسیار متفاوت تر از مرغ های معمولی است و هنگامی که تمام شرایط تولید مطلوب فراهم باشد طیور در اثر ابتلا به بیماری ها کمتر اسیب می بینند و نیازی به دریافت مکمل ها و آنتی بیوتیک ها و ... ندارند.
وی بیان کرد: خوشبختانه اکنون سازمان دامپزشکی و سایر ارگان های مسوول نظارت خوب و مناسبی بر روی روند تولید محصولات پروتئینی به ویژه مرغ های سبز دارند و از زمان پرورش، تولید و عرضه به کشتارگاه و ... باید زیر نظر کارشناسان و بازرسان انجام شود.
وی تاکید کرد: با توجه به نظارت ها امکان تخطی از مسیرهای قانونی و تولید محصول بی کیفیت و فاقد استانداردهای لازم وجود ندارد و در این میان بسیاری از مرغداران نیز خود را موظف به تولید و عرضه محصول با کیفیت می دانند.
مقدم نیا گفت: تولید محصول سالم رسالت سازمان جهاد کشاورزی است، به همین دلیل چند سالی است که تولید و پرورش مرغ بدون استفاده از آنتی‌ بیوتیک و بهبود مدیریت پرورش در دستور کار قرارگرفته است.
وی خاطر نشان کرد: بدیهی است میزان استقبال مردم از این گونه تولیدات، انگیزه تولیدکنندگان را افزایش می‌دهد بنابراین دولت و ارگان های مسوول با فرهنگ سازی می توانند مردم را نسبت به مصرف این گونه مواد غذایی تشویق کرده و با برنامه ریزی م یتوانیم بازار کشورهیا همسایه را نیز بدست بگیریم.

منبع: افکارخبر