مسئولان باید واقعیت‌ها را در رابطه با مواد غذایی به مردم اطلاع رسانی کنند

چاپ

 altعضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارخانه های سوسیس و کالباس به جای خمیر مرغ از گوشت مرغ استفاده کنند، گفت:درنشست هایی که با مسئولان سازمان غذا و دارو و سازمان بهداشت برگزار شده بر ضرورت برخورد با متخلفان که با سلامت مردم بازی می کنند، تاکید شده است.
رحمت‌الله نوروزی با بیان اینکه در تولید سوسیس و کالباس استفاده از خمیرمرغ ممنوع است، گفت:استفاده ازگوشت مرغ به جای

خمیر آن باید درتمام کارخانه های تولید سوسیس و کالباس الزامی شود.
نوروزی با بیان اینکه در تولید برخی از سوسیس و کالباس‌ها از ضایعات مرغ و گوشت دورریختنی استفاده می‌شود، افزود:نهادهای مربوطه مانند سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد با نظارت دائمی باید با کارخانه های متخلف برخورد کنند.
نماینده مردم علی آباد کتول درمجلس شورای اسلامی با اشاره به قیمت گران سوسیس و کالباس ادامه داد:کارخانه‌ها نگران سود خود نباشند که با استفاده از گوشت مرغ نیز به سود موردنظر دست پیدا می کنند.
نوروزی با تاکید براینکه باید برندهای استاندارد به مردم معرفی شود،اظهارداشت:مسئولان باید واقعیت‌ها را در رابطه با مواد غذایی به آحاد جامعه اطلاع‌رسانی کنند و با اقدامات عملی ازتولید دوباره این محصولات جلوگیری کنند.

افزایش ابتلا به سرطان با مصرف مواد غیراستاندارد
وی با بیان اینکه ابتلا به سرطان درکشور رو به افزایش است،افزود:مصرف این مواد غیراستاندارد به شیوع و افزایش سرطان گوارش در کشور منجر شده که با تغییر فرهنگ غذایی،‌آموزش و اطلاع رسانی درست می توان مصرف گوشت های فرآوری شده را در کشور کاهش داد.
عضوکمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به پیگیری‌های کمیسیون کشاورزی در این رابطه تصریح کرد:درنشست هایی که با مسئولان سازمان غذا و دارو و سازمان بهداشت برگزار شده بر ضرورت برخورد با متخلفان که با سلامت مردم بازی می کنند، تاکید شده است.

منبع: خانه ملت