تولید 5 هزار و 800 تن گوشت سفید در سوادکوه شمالی

چاپ

خبر استان ها*alt

در 10 واحد مرغداری شهرستان سوادکوه شمالی در آبان امسال 5 هزار و 800 تن گوشت سفید تولید شد
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی گفت: در راستای امنیت غذایی

و تامین پروتئین جامعه، آبان امسال 267 هزار قطعه جوجه ریزی در سامانه ثبت شد.
قاسم حکمت شعار بابیان اینکه این میزان جوجه ریزی در 10 واحد مرغداری صورت گرفته است، افزود: از این مقدار جوجه ریزی حدود 5 هزار و 800 تن گوشت سفید به دست می آید.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه تصریح کرد: مرغداران این شهرستان نسبت به دستورالعمل ارائه شده نسبت به ثبت سامانه جوجه ریزی اطلاع کامل دارند و همکاری خوبی بین مرغداران و شرکت های تعاونی ثبت سامانه وجود دارد و تاکنون برابر سهمیه جوجه ریزی شده است.
حکمت شعار یادآور شد: سهمیه جوجه ریزی شهرستان نسبت به استان 7/2 درصد برای تنظیم بازار در نظر گرفته شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران