تولید خمیر مرغ استاندارد به نفع مناطق محروم

چاپ

altاگر خمیر مرغ و گوشت مطابق با استانداردها تولید شود می‌تواند برای مردمی که به مواد پروتئینی دسترسی ندارند به کار گرفته شود
مجید حاجی فرجی رئیس انستیو تغذیه در خصوص موارد کابرد خمیر مرغ و گوشت بیان کرد: اگر خمیر مرغ مطابق با استانداردها تهیه شود می‌تواند در مناطقی

که مشکل دسترسی به مواد پروتئینی خالص دارند به کار گرفته شود.
وی افزود: به طور مثال اگر در مناطقی افراد نمی‌توانند گوشت کیلویی 30 یا 40 هزار تومان را تهیه کنند اگر خمیر مرغ و گوشت بر اساس استانداردهای صحیح درست شود افراد می‌توانند با صرف هزینه کمتر نیازهای خود را تامین کنند.
حاجی فرجی با اشاره به اینکه اخیرا رییس سازمان غذا و دارو پس از انجام تفاهم با سازمان دامپزشکی اعلام کرد که استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌ سوسیس و کالباس ممنوع است، عنوان کرد: با این کار می‌توان از دغدغه‌ها و مشکلات این حوزه جلوگیری کرد در ایران زمانی که به تولید این داده تصمیم گرفته شد با وجود دستگاه‌های استاندارد، میزان مصرف و نوع مواد اولیه آن کامل مشخص نبود و بدین ترتیب شرکت‌ها و کارگاه‌های بسیاری که تحت نظارت نبودند شروع به استفاده از کل مرغ کردند و خمیر مرغ بیرون آمده با اسکلت و زوائد تولید می‌شد به طور کلی نظارت و کنترل تولید آن از دسترس خارج شده بود.
وی ادامه داد: لذا سازمان دامپزشکی از طریق سازمان استاندارد و غذا و دارو سعی در تدوین استانداردها کرد که چندی پیش نتیجه آن مبنی بر استفاده مرغ در سوسیس و کالباس شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران