تولید دو هزار و 418 تن گوشت قرمز در خراسان شمالی

چاپ

altمعاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه دو هزار و 418 تن گوشت قرمز در استان تولید شد
 حمید رمضانی در هشت ماهه امسال 68 هزار و 204 راس دام در کشتارگاه های استان، ذبح شد که از این تعداد

دو هزار و 418 تن گوشت قرمز تولید شد.
وی افزود: سال گذشته در همین مدت با کشتار 54 هزار و 613 راس دام، دو هزار و 90 تن گوشت تولید شد.
وی گفت: نظارت های مستمر بهداشتی و شرعی بازرسان و ناظران دامپزشکی خراسان شمالی در این مدت،منجر به حذف و معدوم سازی لاشه و آلایش 129 راس دام کشتاری به وزن 11 هزار و 736 کیلوگرم شد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی اظهار داشت: از ابتدای امسال با ذبح سه میلیون و 555 هزار قطعه مرغ در دو کشتارگاه صنعتی طیور استان، هفت هزار و 928 تن گوشت سفید تولید شد.
گفتنی است: خراسان شمالی یک کشتارگاه صنعتی و 7 کشتارگاه سنتی دام دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران