نظارت دامپزشکی قزوین بر تولید 28 هزار تن گوشت قرمز و سفید

چاپ

altمعاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: از ابتدای سال 94 تا پایان آبان ماه، بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز و سفید تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی از کشتارگاه‌های دام و طیور این استان خارج شد.
علیرضا اکبرشاهی در قزوین اظهار کرد: از ابتدای سال 94 تا پایان آبان ماه، بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز و سفید تحت

نظارت‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی از کشتارگاه‌های دام و طیور استان قزوین خارج شد.
وی افزود: همچنین طی این مدت 89 هزار و 722 رأس گاو و گوسفند در کشتارگاه‌های دام استان قزوین کشتار شد و با حذف 50 تن گوشت قرمز غیرقابل مصرف، 4 هزار و 500 تن گوشت قرمز سالم نیز تولید شد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین در خصوص تولید گوشت مرغ در این استان تصریح کرد: با نظارت‌های بهداشتی صورت پذیرفته شده در کشتارگاه‌های طیور استان قزوین، با کشتار 12 میلیون قطعه مرغ و حذف 191 تن گوشت سفید غیرقابل مصرف، بیش از 22 هزار و 700 تن گوشت سفید روانه بازار شد.
اکبرشاهی ادامه داد: در همین مدت با انجام بیش از 117 هزار مورد بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی بیش از 20 تن انواع فرآورده‌های خام دامی غیرقابل مصرف نیز در این اماکن ضبط و معدوم و 266 فقره پرونده تخلف در مراجع قضایی تشکیل شده است.
این مسئول به عموم مردم توصیه کرد که در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به تاریخ تولید و انقضا درج شده بر روی محصولات توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه فرآورده‌های خام دامی مراتب را از طریق شماره چهار رقمی 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512 به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع‌رسانی کنند.

منبع: فارس