۲۰ درصد گوشت مورد نیاز آذربایجان شرقی توسط عشایر تولید می شود

چاپ

altاستاندار آذربایجان شرقی با اشاره به نقش عشایر در تولید کشور و نیز استان گفت: ۲۰ درصد گوشت مورد نیاز استان توسط عشایر تولید می شود
 اسماعیل جبارزاده در سومین جلسه شورای عشایر آذربایجان شرقی در تبریز با بیان اینکه باید همه دستگاه‌ های اجرایی

استان باید به وظایف خود در خصوص عشایر عمل کنند، ادامه داد: باید دراین خصوص برنامه ریزی های لازم صورت گیرد و همچنین نهادهای فرهنگی نیز حضور پررنگی در بین عشایر سخت کوش استان داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه باید روحانیون در مناسبت های مختلف به محل اسکان عشایر اعزام شود، افزود: همچنین باید دستگاه‌ های مختلف اجرایی در حل مشکلات مهم عشایر همچون آب، برق و آموزش متوسطه فرزندان عشایر تلاش کنند.
جبارزاده با بیان اینکه ۲۳ درصد صنایع دستی استان توسط عشایر تولید می شود، ابراز داشت: باید زمینه فروش این محصولات باارزش فراهم شود که نیاز است برای فروش صنایع دستی عشایر برنامه‌ ریزی شود و بازارهای لازم برای این منظور ایجاد شود.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه تعداد دام ها از میزان مراتع زیاد است، گفت: این عدم تعادل ممکن است مراتع را تهدید کند.
وی با تاکید بر اینکه در زمینه جذب گردشگران در مناطق عشایرنشین نیز باید کارهایی صورت گیرد، افزود: باید گردشگران به مناطق عشایری هدایت شوند که این موضوع می تواند باعث ایجاد درآمد برای عشایر و نیز فروش محصولات صنایع دستی شود.

منبع: مهر