soy.jpg

پس از ۱۶ سال ممنوعیت واردات، بازار تایوان به روی گوشت ژاپنی باز شد

چاپ

altبه گفته مقامات، تایوان ممنوعیت واردات گوشت گاو ژاپنی را از اوایل سپتامبر برمی دارد؛ این اقدام پس از ۱۶ سال در پی ممنوعیت واردات گوشت گاو ژاپن به تایوان انجام می شود
به نقل از سایت "د جاپان اگری نیوز"، تایوان واردات گوشت گاو را در سال ۲۰۰۱ به دلیل شیوع بیماری جنون گاوی در ژاپن ممنوع کرد و از سال

۲۰۰۴، توکیو از تایپه خواستار لغو ممنوعیت شد و این درحالی بود که در هر بار مذاکرات شرایط ایمنی مواد غذایی برای واردات مورد بحث قرار گرفت.
لغو ممنوعیت نخستین گام مهم برای صادرات گوشت گاو ژاپنی به تایوان است، درحالی که در دوران پیش از شیوع جنون گاوی، صادرات ژاپن به تایوان ۵۰ هزار تن بود.
صادرات کل گوشت گاو ژاپن در سال ۲۰۱۶ به دو هزار تن، به ارزش ۱۳,۶ میلیارد ین رسید مقصد این میزان از صادرات گوشت، سه کشور هنگ کنگ، ایالات متحده بود و کامبوج بودند.
دولت ژاپن در نظر دارد، ارزش سالانه صادرات محصولات کشاورزی را به یک تریلیون ین تا سال ۲۰۲۰ افزایش دهد.
گوشت گاو به عنوان یکی از کالاهای اصلی صادراتی کشاورزی ژاپن محسوب می شود و دولت قصد دارد تا برنامه ای برای گسترش دسترسی به بازار گوشت گاو و فرصت های صادرات برای تولیدکنندگان کشاورزی ژاپن فراهم کند.

 

منبع: ایانا