افزایش ظرفیت تولید روغنکشی دانه های روغنی در مکزیک باعث شد که تا این تاریخ مکزیک از یک وارد کننده محصول به وارد کننده با هدف فرآوری در داخل کشور و حفظ ارزش افزوده برسد .
از آوریل تا می سال ۲۰۱۷ میزان واردات دانه های روغنی مکزیک با ۱۰% افزایش نسبت به واردات سال به رقم ۱/۲ میلیون تن
رسید . بیشتر این افزایش واردات دانه های روغنی به سویا اختصاص داشت .
دان و جوجه ایران به نقل از انجمن روغنکشی ایران؛ در طی همان ۲ ماه میزان واردات کنجاله های روغنی مکزیک ۳۰% کاهش پیدا کرد (بیشتر کنجاله سویا) در همین حال میزان واردات روغنها و چربیهای مکزیک با ۷% کاهش به پایین ترین حد ۲۱۵ هزار تنی ۳ سال گذشته رسید .
منبع : Oilworld.biz