hen.jpg

مقالات

همه چیز درباره پای مرغ

چاپ

 altبیشتر بافت‌های موجود در پای‌مرغ شامل پوست و تاندون بدون ماهیچه است که این بافت را از بقیه گوشت مرغ متفاوت می‌کند. استخوان‌های کوچک پای مرغ خوردن آن را برای برخی دشوار می‌کند و از این رو باید پیش از خوردن آنها را جدا کرد. به دلیل مقدار زیاد پوست، پای‌ مرغ بسیار ژلاتینی است.پای‌ مرغ ارزش

فواید مصرف تخم مرغ

چاپ

altتخم مرغ ییک غذای کامل محسوب می شود این ماده غذایی بسیار مفید و موثر برای بدن به شمار می رود،از خوردن تخم مرغ غافل نشوید و در برنامه غذایی تان آن را بگنجانید
تخم مرغ نه تنها خوشمزه است- بلکه می توانند خلق و خوی تان را بهبود دهد، به ماده ی خاکستری مغزتان قوت بدهد و

ملاس در تغذیه دام و طیور

چاپ

altاز ملاس بصورت مختلف مي‌توان در تغذيه دام و طيور استفاده كرد.پاشيدن ملاس روي علوفه خشبي و بد خوراك ـ در اين روش ملاس بطور مستقيم و یا پس از رقيق شدن در آخور روي علوفه خشبي پاشيده مي‌شود. اين روش سبب افزايش مصرف علوفه توسط دام مي‌شود.حل نمودن اوره در آب گرم و مخلوط كردن آن با ملاس و پاشيدن مخلوط فوق روي غذاها در آخور.تغذيه ملاس رقيق شده و يا رقيق نشده به صورت ليسيدني,بدين ترتيب كه ملاس

ویژگی های مرغ سالم

چاپ

altشایعاتی که درباره سلامت مرغ‌های موجود در بازار دهان به دهان می‌چرخد یا خون‌مردگی‌های بعضی قسمت‌های گوشت مرغ سوالاتی هستند که پاسخ روشن و مشخصی برای‌شان پیدا نمی‌شود.
ایرانی‌ها به داشتن انواع و اقسام کباب‌ها در فرهنگ غذایی‌شان معروف هستند. در این میان جوجه‌کباب چون مشکلات آماده‌سازی و طبخ کباب کوبیده را ندارد، محبوب‌تر هم هست. اما این تنها مورد مصرفی گوشت مرغ نیست.
شیوه‌های مختلف طبخ آسان و خوش‌خوراک بودن مرغ باعث شده تا به غذای روزانه و فوری عده بسیاری از مردم تبدیل شود. اما گاهی

خواص ارزشمند سویا

چاپ

altسويا گياهي است يكساله داراي ساقه پرشاخه ، برگهاي بيضي شکل نوك تيز و سبز رنگ مي باشد . ميوه آن شبيه لوبيا است كه در هر غلاف آن سه تا پنج دانه جدا از يكديگر وجود دارد . رنگ دانه سويا بر حسب انواع مختلف متفاوت است و برنگهاي زرد ، سفيد سياه ، خاكستري و خالدار ديده مي شود.
محصولات سویا را می‌توان به دو دسته

مراحل کشتار مرغ در کشتارگاه صنعتی در یک نگاه

چاپ

بررسی انجام مراحل کشتار مرغ در کشتارگاه های صنعتی بصورت اختصار در متن زیر:alt

پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک

چاپ

altامروزه پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک مقرون به صرفه نیست.صنعتی شدن پرورش طیور اگرچه راهکارهایی از قبیل ریشه کنی بیماری ها ، امنیت زیستی و واکسیناسیون را در جهت کنترل و پیشگیری بیماری ها بکار برده است اما با محصور کردن پرندگان در یک مکان خطر انتقال بیماری ها را افزایش داده است.آنتی بیوتیک ها نیز سهم مهمی در برنامه های پیشگیری دارند.با توجه به در معرض قرار گرفتن پرندگان به عوامل عفونی کشنده آیا می توان

نگاهی بر صنعت گوشت مرغ در دنیا و جایگاه ایران (جدول + نمودار)

چاپ

alt
نگاهی بر صنعت طیور ایران و جهان در بخش گوشت مرغ ,شرح در جداول و نمودارهای زیر:

به حداقل رساندن هزینه خوراک طیور

چاپ

altبهره گیری از روش های مختلف شامل استفاده از تجربیات فردی و برنامه های کنترل کیفیِ کارآمد تاثیرِ بهتری برکاهشِ هزینه ها و تنظیم فرمولاسیون خوراک جهت بدست آوردنِ بازده بهتر دارد. فرمولاسیون دقیق و علمی توسط کارشاناسان با استفاده از کاهش مقادیر غیرضروری خوراک و تقلیل هزینه های بالای خوراک می تواند نیازهای احتمالی جیره را رفع کند.
استفاده از حداقل خوراک یا به کارگیریِ جیره هایی با هزینه کمتر و تاکید بر کاهشِ هزینه نهایی خوراک ممکن است اثرات سوئی بر عملکردِ گله و پتانسیلِ وراثتی داشته باشد. علاوه بر آن تاثیر بر بازده اقتصادی رانیز نمی توان از نظر

نقش پروتئين ها در جيره طيور

چاپ

پروتئينهاalt
1- پروتئينها و اسيد آمينه
2- طبقه بندي پروتئينها : پروتئينهاي كروي ، پروتئينهاي ريشه اي ، پروتئينهاي مركب
3- تقسيم بندي پروتئينها از نظر منشأ و منبع : گياهي و حيواني
4- ساختمان شيميايي اسيدهاي آمينه و پروتئينها
5- ساختمان پروتئين و پروتئين سازي
6- خواص پروتئينها و اسيدهاي آمينه
7- تجزيه اسيدهاي آمينه

آدنوویروس ها در طیور

چاپ

altآدنوویروسها عامل عفونی معمول در پرندگان هستند. غالباً تکثیر ویروس در پرندگان سالم با علائم کم ویا بدون علائم ظاهری همراه می گردد،اگرچه آنها می توانند در زمانیکه سایر عوامل بخصوص عفونتهای همزمان بعنوان عامل پاتوژن فرصت طلب عمل کرده و بشدت سلامت میزبان پرنده را متأثر کنند . اگرچه تعدادی از آدنوویروسها ( مثل THEv,QBv,EDSv) عامل بیماریزای اولیه در میزبانهای واقعی خود هستند ، اما سایر آدنوویروسها دائماً در موقعیت های بیماری اختصاصی دیده می شوند که دلیل

علل همشکل نبودن گله

چاپ

altدر اکثر مرغدارى هاى مادر گوشتى پائین بودن همشکلى گله ها از مشکلات اساسى آنها است در اکثر مرغدارى هاى مادر گوشتى پائین بودن همشکلى گله ها از مشکلات اساسى آنها است .گاها تا چند دوره پى در پى نیز این مشکل دیده میشود، بدون اینکه مرغداران در صدد پیدا نمودن عوامل اصلى بروز آن بر آیند.
از آنجائیکه همشکلى خوب و یا بد ارتباط مستقیم با تولیدات در آینده دارد ، جهت آشنایى بیشتر مرغداران ،بطور خلاصه

راهکار های مرغدارن هلندی به منظور بهبود تولید تخم مرغ

چاپ

altنزدیک به یک دهه از بحران وارده به صنعت تولید تخم مرغ هلند می گذرد. در این سال ها محققان سعی داشته اند تا راهکار بهتری برای افزایش تولید تخم مرغ پیدا کرده و برای رسیدن به این هدف به سه عنصر جمعیت ، زمین و سود مرغداری توجه کرده اند. در راستای این تحقیقات Jackie Linden به تازگی بازدیدی از یکی از فارم های مرغداری در مورد سیستم راندل Rondel انجام داده است.
Peter Koelewijn مدیرعامل Roundel یکی از افراد پیشرو در صنعت است. وی در مورد اهمیت این بخش در جامعه و نحوه اطلاع رسانی در مورد این سیستم تولیدی

اثرات گلوتن گندم بر جوجه های گوشتی

چاپ

گلوتن گندم پودری کرم رنگ با PH altحدود ۸/۵ الی ۴/۶ است. از گلوتن گندم در صنایع نانوائی به خصوص در تولید نانهای فانتزی به طور وسیعی استفاده می شود. همچنین در صنایع ماکارونی، تهیه سوسیس و کالباس، در تهیه غذای کودک و همچنین در صنعت چسب سازی به کار می رود. کشورهای پیشرفته از گلوتن گندم به عنوان پوشش حفاظتی تخم مرغ استفاده می کنند. گلوتن گندم به عنوان بیوپلیمر جایگزینی برای پلیمرهای سنتزی در صنعت استفاده می شود.
در غذای ماهی به عنوان پلت چسبان از گلوتن گندم استفاده می شود. گلوتن گندم معمولاً حاوی ۸۰ ۷۵ درصد پروتئین، رطوبت آن حداکثر ۸ درصد، میزان خاکستر درحد صفر و کمترین میزان فیبرخام را دارد. میزان جذب آب آن حداقل ۱۷۰ درصد می باشد. پروتئین های مهم گلوتن گندم، گلوتنین وپرولامین است. گلوتن گندم علاوه

کاشت داشت و برداشت پنبه

چاپ

پنبه یک نوع محصول کشاورزی‌ست که از الیاف پوشانندهٔ دانهٔ گیاه پنبه با نام علمی (Gossypium) altبه دست می‌آید. پنبه، در تولید نخ وپارچه به کار برده می‌شود
یكی از زراعت های معمول در كشور ، كشت پنبه است.  محصول پنبه به خاطر داشتن ارزش اقتصادی و تجاری، در جهان به طلای سفید معروف می باشد. این گیاه در مناطق «گرم و خشك» و «نیمه خشك» كشت می شود.
پنبه در تأمین پوشاك، روغن، خوراك دام، صنایع و نساجی نقش مهمی ایفا می كند.
یكی از مهم ترین عوامل تولید اقتصادی محصول پنبه در مناطق مختلف، كشت مكانیزه است. برای تولید محصول كافی و مرغوب باید

صفحه 4 از 14