corn.jpg

جوجه کشی

پرورش مرغهای بدون پر

چاپ

altیکی از موارد جدیدی که امروزه مطرح شده، پرورش نژادی از مرغهاست که بدن آنها کاملا عاری از پر می باشد.از این نژادها با نامهای متفاوتی یاد می شود:
(featherles chicken , totally naked rooster) از اسامی است که در مقالات مختلف برای این نژادها عنوان شده است . این نژاد در یکی از دانشگاههای شهر تل آویو توسط دانشمندان اسرائیلی و به سرپرستی دکتر کاهنر به وجود آمده است. تولید این نژادها با واکنشهای متفاوتی در محافل علمی روبرو شده است. برخی از مخالفان، نژادها را حاصل دستکاری ژنتیکی

12 نکته اصلی برای بهسازی مناسب جوجه کشی

چاپ

altبرخی از برنامه های بهسازی در تشکیلات جوجه کشی تاکید بسیار زیادی روی مواد ضد عفونی می نماید . چنانچه کار بهسازی در سایر مقاطع جا بجا کردن تخم مرغ ضعیف باشد باید به مصرف مواد ضد عفونی بیشتر توجه نمود . مدیران واحدهای جوجه کشی لازم است که دقت کامل نسبت به موازین بهسازی در قبل از مرحله جوجه کشی مبذول داشته و روی مدیریت مزارع مرغ مادر نظارت داشته باشند .در این باره چه نکات اصلی باید مورد توجه بستر وضعیت لانه های تخم گذاری قرار گیرند ؟ کف لانه تخم گذاری اولین سطحی است که با تخم مرغی که تازه

بيداري جوجه بعداز شكستن تخم

چاپ

altپژوهشگران به تازگی با استفاده از یک روش جدید اسکن دریافته اند که جنین جوجه درون تخم مدت ها پیش از شکستن تخم و خارج شدن از آن بیدار می شود. جالب اینجاست که این بیداری به وسیله صدای قدقد مرغ ایجاد می شود.
این اتفاق در حالی رخ می دهد که مغز جوجه ها به هیچ صدای دیگری برای بیداری پاسخ نمی دهند. محققان امیدوارند از این نتایج یک درک بیشتر سطح یادگیری نوزادان نارس استفاده کنند. این پژوهش ها نشان می دهد که مغز جنین بسیار

جوجه كشي

چاپ

دماalt
دمای مناسب برای جوجه كشی به طور متوسط معادل 38-37 درجه می باشد. كاهش دما منجر به دیرتر خارج شدن جوجه ها از تخم مرغ می شود وافزایش آن منجر به زودتر خارج شدن جوجه ها از تخم مرغ می گردد. درجه حرارت مناسب درماشینهای مختلف تا حدودی متفاوت می باشد.

مشكلات عملی جوجه درآوری در كارخانه‌های جوجه‌كشی

چاپ

altتغییر مشكلات مشاهده شده در كارخانجات جوجه كشی در ارتباط با قابلیت جوجه درآوری در دو بخش تقسیم بندی می شود : 1- مشكلات عمومی 2- مشكلات خصوصی تغییر مشكلات مشاهده شده در كارخانجات جوجه‌كشی در ارتباط با قابلیت جوجه درآوری نیز به سه بخش تقسیم می گردد: 1- مشكلات ناشی از كارخانه‌های جوجه‌كشی 2- روش حمل و نقل 3- مشكلات گله مرغ‌ مادر

کاهش ضایعات جوجه کشی درآب و هوای گرم

چاپ

altمدیریت کارخانه جوجه کشی به دلیل حساسیت تخم مرغ ، جنین ، انکوباسیون ، نظارت بر محیط و تجهیزات کارخانه جوجه کشی کار بسیار حساس محسوب می شود با وجودی که عملکرد کارخانه های جوجه کشی در مناطق مختلف از محلی به محل دیگر فرق میکند اما در کشورهای در حال توسعه ای که در مناطق آب و هوای گرم واقع شده اند به طور مکرر با ضایعات سنگین غیر قابل انتظار و غیر طبیعی مواجه می شویم .

12 نکته اصلی برای به سازی مناسب جوجه کشی

چاپ

altبرخی از برنامه های بهسازی در تشکیلات جوجه کشی تاکید بسیار زیادی روی مواد ضد عفونی می نماید . چنانچه کار بهسازی در سایر مقاطع جا بجا کردن تخم مرغ ضعیف باشد باید به مصرف مواد ضد عفونی بیشتر توجه نمود . مدیران واحدهای جوجه کشی لازم است که دقت کامل نسبت به موازین بهسازی در قبل از مرحله جوجه کشی جوجه کشی مبذول داشته و روی مدیریت مزارع مرغ مادر نظارت داشته باشند .در این باره چه نکات اصلی باید مورد توجه بستر وضعیت لانه های تخم گذاری قرار گیرند ؟

بهداشت هچ و هچری

چاپ

altدرصد بالایی از موفقیت در هچ به کیفیت تخم مرغ وابستگی دارد. بهداشت تخم مرغ از سالن مادر شروع می شود و نیاز مبرم به دقت و توجه و مدیریت آشیانه های تخم گذاری دارد. جنس آشیانه ها، جابه جایی دقیق تخم مرغ ها و انبار سازی آنها به شرایطی فراتر از سطح استاندارد نیاز دارد. مدیریت تولید کننده در گله های مادر برای تولید تخم مرغ های تمیز خیلی حیاتی است. در خیلی از مناطق به علت اینکه برنامه ای برای بهداشت ندارند و یا از شیوه های نامطلوب استفاده می کنند یا کمترین سطح مدیریت را داشته اند، درصد هچ آنها خیلی پایین بوده است.

جوجه کشی و تعیین ظرفیت دستگاه جوجه کشی در مزارع پرورش بلدرچین

چاپ


altافرادی که علاقمند به پرورش بلدرچین جهت تولید گوشت باشند باید جوجه های آن را خودشان تولید و تکثیر نمایند .زیرا در حال حاضر محلی در ارتباط با تولید انبوه جوجه بلدرچین و یا کارخانه جوجه کشی ویژه بلدرچین وجود ندارد. جهت ایجاد تاسیسات مربوط به پرورش بلدرچین بایستی محلی را که دارای آب ، برق و راه بوده و در مکانی خلوت قرار گرفته باشد را انتخاب نمود. همچنین در انتخاب مکان احداث می بایست دوری و نزدیکی آن به بازارهای مصرف را مد نظر قرار داده و از طرفی مزرعه به دلیل ایجاد بوی نامطبوع و جذب مگس در محلی خارج و دور از محل سکونت احداث گردد.

تولید نگهداری و بهداشت تخم مرغ های جوجه کشی

چاپ

altاولین و مهمترین گام در بهداشت تخم مرغ تولید انها در لانه های تمیز وبهداشتی میباشد که تحقیق این مسئله بستگی به رعایت برنامه مدیرییتی دقیقی دارد0 نکات مدیریتی زیر راهنمای خوبی در خصوص تولید تخم مرغ های تمیز ونگه داری صحیح آنها تا زمان قرار دادن در ماشین های جوجه کشی می باشد.
1- تا آنجا که ممکن است مرغ ها در روی سیم , پلاستیک ویا نرده های چوبی که فضولات دفع شده روی آنها جمع نمیشوند نگهداری کنید هر چند که باید به این نکته توجه کرد که بعضی از سویی های مرغ تخم گذار عادت به گذاشتن تخم در روی این نوع بستر ها راندارند وباید برای آنها لانه های تخم گذاری در یک جای مشخص ویا نقاط مختلفی درداخل سالن تعبیع کرد.

صفحه 5 از 6